Er du klar til at vise lidt omtanke?

Vil du være med til at gøre en forskel?

Phinias er 10 år gammel. Han har ingen forældre og bor i SOS-Børnebyerne sammen med sine 4 søskende. I People Analyze er vi sponsor-fadder for Phinias og vil gerne vise vores omtanke ved at sende Børnebyerne midler, så de kan gøre en forskel for dem der har brug for det! 

 • Drivkræften Omtanke

  Omtanke for andre mennesker. Omtanke for dem der har brug for hjælp. At evne at være der for andre mennesker.

 • Din omtanke mærkes

  Noget ekstra mad. Mulighed for at komme i skole. Tøj på kroppen. En chance for at få noget legetøj. Ja, selv den mindste hjælp og omtanke kan mærkes!

 • Hjælper du os, så hjælper du dem

  Vi ønsker at hjælpe Børnebyerne alt det vi kan. Derfor har vi valgt at 75% af alt overskud fra salg af vores værdiafklaringsguide samt drivkraftsanalyser går ubeskåret til Børnebyerne og familier som Phinias.

   

  Vil du hjælpe ?

People Analyze vil gerne vise sin omtanke.

* Billedet er model-foto. Vi har valgt ikke at poste det rigtige billede af Phinias, ligesom vi har valgt ikke at oplyse hvor Phinias bor. For beskyttelse af vores Sponsor-Barn og familie. Håber på jeres forståelse.

Når du har købt din Værdiafklaringsguide og/eller din Drivkraftsanalyse, så fremsender vi et personligt certifikat til dig som bevis på din donation til Børnebyerne. Samtidig får du adgang til People Analyze's Indercirkel af andre hjælpsomme mennesker, som hver dag gør en forskel for andre mennesker.

 

Hvorfor gør People Analyze alt dette?

 

Fordi vi i People Analyze er 100% afklaret om vores værdier, drivkræfter og mission som virksomhed. Vi ønsker at gøre en forskel for andre mennesker både igennem vores guides og analyser, som i den grad vil være med til at skabe større forståelse for os selv og andre samt igennem de kampagner og tiltag vi kan lave for at skabe fokus på større omtanke, etik og moral i verdenen.

Lad os hjælpe mens vi kan...

At vise omtanke og hjælpe andre mennesker er den største gave.

0
0
DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS

Del denne kampagne med dit netværk og lad os i fællesskab gøre en kæmpe forskel for dem der har brug for hjælpen nu.

© Copyrights by People Analyze Group ApS.

All Rights Reserved.